Polityka Prywatności

Zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych informujemy, że dane osobowe są przetwarzane w celu realizacji zamówienia, prowadzenia akcji promocyjnych i reklamowych z zachowaniem wymogów zabezpieczenia danych określonych w przepisach o ochronie danych osobowych.

Po złożeniu zamówienia dane osobowe są udostępniane dostawcy w celu realizacji zamówienia.

Każdemu przysługuje prawo wglądu do swoich danych, poprawienia oraz żądania zaprzestania wykorzystywania ich przez właściciela serwisu.

Dane osobowe są przechowywane w bazie danych na serwerze, do którego mają dostęp wyłącznie pracownicy PREZO a dostęp do danych osobowych odbywa się przy pomocy aplikacji zabezpieczonej hasłem.

Sieci reklamowe i afiliacyjne wykorzystują pliki cookie do wyświetlania reklam dobieranych w oparciu o wizyty użytkowników w tej oraz innych witrynach internetowych sieci TradeDoubler.
Odwiedzając witrynę, możesz zablokować wyświetlanie reklam opartych na zainteresowaniach. Potrzebne instrukcje znajdziesz na stronie informacyjnej TradeDoubler poœwięconej reklamom opartym na zainteresowaniach.

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Jednocześnie zobowiązujemy się do poinformowania o wprowadzanych zmianach każdego zarejestrowanego użytkownika.

Uwaga: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu obsługi zamówień. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.
Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności plików cookies *.pdf